Montaj

Montajul sticlei

Montajul pentru sticla securizata imprimata UV este o operatie relativ simpla, atata timp cat este executata de catre un specialist sau o persoana cu experienta in domenii apropiate.

Este foarte important ca dimensiunile panoului de sticla personalizata sa fie corect evaluate astfel incat la montaj sa nu existe diferente care sa compromita proiectul. Sticla securizata nu mai poate fi debitata sau ajustata ulterior. De aceea, va recomandam sa ne solicitati Ghidul de Montaj pentru Panourile de Sticla pe care vi-l putem trimite impreuna cu comanda dvs.

Montajul panourilor de sticla personalizata se poate face direct peretele finisat sau chiar peste faianta. Sunt recomadate substante adezive speciale care nu ataca imprimarea de pe spatele sticlei si in acelasi timp ofera garantia unei aderente potrivite.

In stabilirea schiteti de executie a sticlei decorative sunt foarte importante cotele pentru gaurile (de prize, intrerupatoare, etc) unde sticla trebuie sa fie fie debitata pentru a lasa loc diverselor obiecte (rame, cablaje, tevi, etc).

Sticla decorativa 402

Model: Imitatie caramida
Destinatie: Bucatarie
Imprimare: 1440 dpi UV + alb
Grosime sticla: 4 mm
Localitate: Bucuresti
Data: Aug 2019

Sticla decorativa 236

Model: Fresh Lemon
Destinatie: Bucatarie
Imprimare: 1440 dpi UV + alb
Grosime sticla: 6 mm
Localitate: Bucuresti
Data: Nov 2021

Sticla decorativa 087

Model: Food Family Love
Destinatie: Bucatarie
Imprimare: 1440 dpi UV + alb
Grosime sticla: 6 mm
Localitate: Tg.Jiu
Data: Feb 2022

Referinte