Intrebari frecvente

Am o imagine (fotografie) pe care o doresc sa fie imprimata pe sticla de protectie pentru bucatarie? Este posbil?

Sigur ca da. Sticla decorativa & antistropire de bucatarie se poate imprima cu orice imagine, cu conditia ca imaginea respectiva sa aiba calitatea si dimensiunile potrivite pentru print pe sticla.

Sticla decorativa se poate decupa sau gauri?

Da, sticla poate fi prevazuta cu gauri pentru prize, intrerupatoare sau alte tipuri de decupari. Aceastea pot fi considerate doar in faza de proiectare. Odata ce sticla securizata a fost executata nu se poate mai interveni in acest sens! Costurile pentru acesta manopera se calculeaza separat.

Sticla de protectie pentru bucatarie este rezistenta la caldura?

Da, materialul este foarte rezistent temperaturile din zona aragazului. Nu este recomandat insa ca sticla antistropire sa fie expusa direct la foc.

Cat de rezistenta este sticla decorativa la socuri mecanice?

Panourile din sticla decorative securizata pentru decorari ale peretilor este foarte rezistenta la socuri mecanice. Este de evitat insa lovirea ei in zone laterale, pe canturi, acolo unde exista o rezistenta mai scuzata.

Sticla de protectie personalizata poate fi montata direct peste fainta existenta?

Da, sticla poate fi montata direct peste faianta din bucatarie. Este necesar pe durata montajului sticlei sa fie respectate anumite reguli si sa fie folosit adezivul protrivit pentru montaj sticla decoraiva! Cere-ne detaliile de montaj pentru panouri sticla securizata!

Pot monta singur sticla de bucatarie?

Montajul sticlei de protectie nu este neaparat o manopera dificila. Depinde de nivelul de pricepere al fiecaruia si de respectarea instructiunilor de montaj cu care sticla decorativa iti soseste! In cazul proiectelor mai complexe, bucatarii atipice (in forma de U, L sau alte forme mai neobisnuite) recomandam montajul cu un specialist!

Cum pot sa fac o comanda de sticla decorativa?

Daca deja ai facut o cotatie de pret pentru sticla personalizata si te-ai decis sa lansezi o comanda ne poti trimite comanda pe email sau telefonic.